Våra event

VI HAR SEGLING OCH EVENTPAKET SOM KAN ANPASSAS FÖR ALLA ÖNSKEMÅL

Normalt utgår vi ifrån natursköna Bullandö Marina 40 minuter utanför Stockholm. Här finns gott om parkeringsplatser och möjlighet till kommunal transport, eller varför inte komma med egen buss ifrån kontoret? Båtarna är fullt transport- och trailerbara, så seglingseventet kan även arrangeras på andra platser i Stockholms skärgård där det passar er bäst, eller på andra orter i Sverige och utomlands.

Nedan finner ni exempel på vanligaste event vi genomför. Men ett event är sällan det andra likt och därför skräddarsyr vi gärna din seglingsaktivitet efter önskemål.

Event_FAREAST28R (6).jpg

Exempel 1

1/2 dags kappsegling

Inled eller avsluta dagen på Bullandö Krog,

Ni ankommer Bullandö och får en presentation av våra instruktörer och tävlingsledare. Respektive lag tilldelas en båt och efter en kortare genomgång med er instruktör kastar ni loss för att lära känna båten.

Väl ute på vattnet har vår tävlingsledare lagt banan och när signalen ljuder är dagens första kappsegling igång. Segelsättning anpassas efter väder och vind och ju bättre båtarna seglas, desto mer högljutt blir det ombord. Vi genomför flera race och kanske en paus för fika och energiboost på vattnet.

Efter genomförda race seglar vi in i hamn för prisutdelning på bryggan. Därefter väntar bastu eller varför inte lite bubbel på Bullandö krogs soliga altan?

Det är även möjligt att avsluta dagen som sig bör med en regattamiddag för att där kora vilken avdelning som är ”Mästarnas Mästare” på just ditt företag.

Detta alternativ passar för grupper om 10 - 200 personer.


Prisexempel

1/2-dag, 2st Fareast 28R + RIBbåt för banläggning/säkerhet - Fr. 22.000 kr exkl moms

I SAMTLIGA EVENT INGÅR

  • Lån av seglarjacka, byxor och flytväst.

  • Erfaren skeppare/instruktör på varje båt.

  • En tävlingsorganisation med RIBbåt och utrustning vid bankappsegling (om inte annat anges).


Event_FAREAST28R (7).jpg

Exempel 2

En heldag i skärgården

Segling med lunch på Sandhamn.

Ni ankommer Bullandö och får en presentation av våra instruktörer. Respektive team tilldelas en båt och efter en kortare genomgång kastar ni loss och seglar ut mot startlinjen.

Efter ett par timmars segling korsar vi mållinjen precis innan Sandhamn. Väl förtöjda är det dags för lunch. Alternativen här är flera, kanske väljer ni en måltid på klassiska Sandhamns Wärdshus?

Efter lunch startar andra etappen med kurs mot Bullandö Marina. Lunchen har gett mersmak och taktiken har vässats. Väl tillbaka ger dagens instruktörer lite generell feedback om dagens segling med framtida tips.

Detta alternativ passar för grupper om 5 - 60 personer

STO_4293.jpg

TILLVAL & MÖJLIGHETER

Varför inte klä besättningarna i piké eller hoodies med ert företagsnamn? Att sätta företagets logotyp eller flaggor på båten, skapar en fin teamkänsla. Vid stora event, så kan en erfaren och kunnig speaker på land, inspirera teamen och förmedla händelserna på vattnet på ett både förståeligt och underhållande sätt. Ni kan också skapa ert eget ”race village” med beachflaggor, musik och annat material. Medaljpaket i olika storlekar och valörer sätter guldkant på er prisutdelning, precis som en fotograf kan dokumentera dagens händelser, på land och på vattnet. Tillsammans med skärgårdens krogar erbjuder vi konferansmöjligheter, lunch, catering eller varför inte regattamiddag med tillhörande bastubad?